Oldalak

2008. július 24., csütörtök

Megjöttünk a nyaralásról...

... ami hát olyan so-so módon sikeredett.... Az idő ugyebár pocsék volt szinte végig:-(((, noha évek óta mindig ezen a héten szoktunk menni, és eddig ez is volt általában a nyár legmelegebb hete. Férjnek olyan szinten kellett dolgoznia végig, hogy simán kijött a napi 6 óra átlagja, sőt volt, hogy Agárdról fel is kellett jönnie dolgozni Pestre hajnalban, majd másnap délben ért vissza, olyan szintű krízis-helyzet állt elő a cégénél.:-( Ez a szintű idegesség aztán rá is nyomta a bélyegét nem csak az ő, hanem a mi idegrendszerünkre is. Én pedig noha eddig teljesen jól voltam az elmúlt 7 hónapban, a nyaralás közben olyan sz.ul lettem, hogy úgy görcsöltem az elmúlt napokban, hogy már teljesen beparáztam, a végén még megszülök 10 héttel korábban... Ma még meglátom hogyan alakul a helyzet, aztán holnap lehet, megejtünk egy vizitet is a dokimnál, ha nem javulok.
A napokban fog szülni a tesóm is, úgyhogy gyanúm szerint én is jól ráparáztam a szülésre, ami hozzátett a helyzethez...
Szóval, épp mondtam is egy barátnőmnek, hogy nem is annyira nyaraltunk, hanem levegőt változtattunk.:-)
Viszont a ház, amit béreltünk http://www.szallasinfo.hu/gardony_apartman/, nagyon jó volt, színvonalas (bár nem olcsó), patyolattiszta és vadiúj, gyönyörű kerttel, közel az agárdi fürdőhöz, ahol szuper a gyerekrész, így legalább Babócának megvolt a napi lubickolás. A Velencei-tóhoz viszont csak egy nap jutottunk le sajna.:-(
Főzni minden nap főztem a nyaralás alatt is, de nem a legdiétásabb, inkább gyorsabb kajákat (pl. nokedlis paprikáskrumpli, sütik, tészták, krémlevesek), szóval nagy eredmények nem születtek etéren, egy-két sütit leszámítva, amiket viszont most fehér tönkölyliszttel keverve csináltam próbaként, mert többször voltak vendégeink is. Persze kaptam a dícséreteket, mennyit fejlődött a reformsütödés tudományom.:-)))
Hát, egyelőre ennyi, majd lassan megpróbálunk regenerálódni és akkor jelentkezem...

10 megjegyzés:

  1. Szia,màr vàrtalak benneteket....ugye èn ùj lennèk,egy 5 ès fèl hònapos kislàny anyukàjakènt a vega-levàlasztàssal pròbàlkozom,amiben a gyerekdoki nem igazàn tàmogat....a tèma utàn kutatgatva talàltam ràd(meg màsokra is,de egyenlore csak olvasgatok).

    VálaszTörlés
  2. Jó, hogy ismét itt vagy! Szorítok, hogy még ne szüljél!!!

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Üdv. az olvasók közt!:-) Vega-leválasztás alatt mit értesz? Mármint, hogy a Pici hozzátáplálását vegásra tervezed? Csak bátran előre!:-) Remélem, nálam is találsz majd hozzá hasznos infókat, ha kérdésed van, nyugodtan írhatsz privátban is!

    Ízbolygó!
    Köszi, ma már talán jobban vagyok a sok MagneB6 és fekvés hatására!

    VálaszTörlés
  4. Azért a dokit ejtsd útba mindenképpen! Jobb az elővigyázatosság!Vigyázz magatokra!

    VálaszTörlés
  5. Igen,tobb szempont miatt is a vega-levàlasztàs mellett dontottunk.Most màr csak a gyakorlatba kell àtvinni.Neked pedig jò nyaralàs utàni pihenèst kìvànok.Zsu(ha megint nèv nèlkul maradtam volna)

    VálaszTörlés
  6. Remélem visszatér minden a régi kerékvágásba, s már jobban vagy.
    A MagneB nagyon jó, sajna a stresszt nagyon nehéz kiiktatni. Próbálj relaxálni, ha tudsz.

    Vendégek: ha másoknak is ízlik az étel, az külön jó érzés.

    VálaszTörlés
  7. Marmelade, Reni!
    Végül is nem mentünk dokihoz, met a MagneB6 + pihenés úgy tűnik tényleg megtette a hatását, és ma már egész jól voltam. Valójában Babócával szinte végig a terhesség alatt voltak ilyen görcseim, csak akkor jobban hozzá voltam szokva...

    VálaszTörlés
  8. Örülök, hogy jobban vagy!!!

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Örülök, hogy jobban érzed magad. Nagyon tetszik a blogod, ezért szeretnék neked adni valamit. Kérlek, nézz be érte ide: http://cecilekonyhaja.blogspot.com

    VálaszTörlés
  10. Cecile!
    Nagyon köszönöm neked is a kedves szavakat!:-)

    VálaszTörlés