2009. március 24., kedd

Vegán internetes TV-csatorna!

Íme egy szuper jó vegán interneten keresztül is nézhető TV-csatorna, a Supreme Master Television!
A csatornán különböző témakörökben, mint pl. a környzetvédelem, állatvédelem, ezoterika és VEGÁN KONYHAMŰVÉSZET! nézhetőek műsorok.
A magyar nyelvű napi műsorprogram után a kiválasztott műsor idegen nyelven tekinthető meg. A műsor szövege több nyelven (pl. angol, német, olasz stb.) egyidejűleg feliratozásra is kerül a képernyőn, így nyelvgyakorlásnak sem utolsó!:-)
De van pl. magyar nyelvű műsor is, pl. a kókusztekercs, vagy a hamis túrógombóc tofuból.
A már lejátszott műsorokból később is csemegézhetünk, így íme egy kis ízelítő a vegán konyha rovat néhány főcíméből ITT!
Ajánlom figyelmetekbe pl. a szójajoghurt rendkívül egyszerű házi készítésének bemutatását is ITT! Ez olyan egyszerű, hogy még nekem is teljesen elérhetőenk tűnik!:-))
Jó szórakozást!

8 megjegyzés:

  1. Wooooow, ez nagyon jó és tényleg klassz a joghurt, kipróbálom! :o)

    VálaszTörlés
  2. Egy előadásukat hallgattam meg, és akkor döntöttem úgy, hogy vega leszek.

    Elötte is próbálkoztam már a húsmentes élettel, de akkor még nem voltam elég tudatos hozzá :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon finom az összes szójaital és a vegán tejszín sem túl drága. Bárhol lehet kapni csak meg kell nézni az összetevőket.
    Ha akár zacskós kivitelben is, de pld: a tescóban lehet venni lencsét meg többfajta babot és egészséges étel készíthető belőle Ami még fontos, hogy nem túl drága!
    Mindenkinek a legjobbakat sziasztok!!!

    VálaszTörlés
  4. Hmm ... nekem ez a kesus joghurt nem sikerült :o( Pedig nehéz lehet elrontani, legalábbis a recept szerint és mégsem működött. Folyamatosan néztem 4 - 6 - 10 - 12 óránként és most meg is elégeltem a nézelődést, szépen bedugtam őket a hűtőbe, hátha ott egy kicsit észhez térnek, ha nem, akkor kuka. A baj az, hogy egyre jobban zavar a szója "szaga", már ebben a formában is ... nem bírom megenni...
    Kíváncsi vagyok Nektek sikerül - e, meséljetek majd!!

    VálaszTörlés
  5. Persze az, hogy zavar a szója szaga teljesen független ettől a recepttől, bocsesz :o))

    VálaszTörlés
  6. Kata!
    Azta, te nem vesztegeted ám az időt!:-) Sajnálom, hogy nem jött össze, pedig a film alapján tényleg olyan egyszerűnek tűnt nekem is.:-(

    VálaszTörlés
  7. Folytatom az update - et, ha nem gond :o) Szóval, az íze tök jó, nagyon joghurt - szerű, csak éppen folyik, szinte mint a víz. Legközelebb ( mert adok még neki egy esélyt, csak most nincs itthon több kesum ) több joghurttal próbáom beoltani, hátha ... :o)

    VálaszTörlés
  8. Kata!
    Részemről örülök a beszámolónak!:-) Ezek szerint nem teljesen reménytelen...! AMúgy ennek a nőnek van egy Vegan Gourmand szakácskönyve, jó kritikákat is olvastam róla az amazonon, be is jelöltem magamnak!:-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...