2009. október 11., vasárnap

Recept helyett...

... orrfújás, gyógytea, homeós bogyó.:-(
1,5 hete a Nagy hazahozott az oviból egy jó kis ütős influenza-vírust (nem tudjuk a H1N1-e, bár jó lenne, ha igen, mert akkor legalább tudnánk, van "értelme" a nyűglődésnek:-). Két napig 39-40 fokos láz, majd köhögés, orrfújás. Aztán rá 3 napra Férj fejfájással ébredt, torokfájás, nátha... Utána 2 nappal nekem is iszonyatos torokfájás, ízületi fájdalmak, szemfájdalom, nátha. Aztán utánam két nappal a Kicsi is éjjel 39 fokos lázzal ébredt, majd ezt ő is ismételte még, most a köhögés, nátha szakaszban tart ő is. Az 5. nap környékén férjjel azt hittük, egyre jobb lesz, de aztán tegnapra végképp pocsékul lettünk....
Na, szóval ezt csak azért írom, hogy 1000 bocsánat, hogy el vagyok maradva a kommentek, mailek megválaszolásával! Igyekszem összeszedni magunkat, és mihamarabb pótolni az elmaradásokat!

5 megjegyzés:

  1. Jobbulást kívánok az egész családnak!

    VálaszTörlés
  2. Váááh! Jobbulást nektek és sok erőt, hogy így betegen is babusgatni tudd a gyerekeket. Biztos, hogy nem könnyű. Segít nektek valaki? Ki fog derülni, hogy az új tipusú-e vagy nem is tesztelnek?

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük, igyekszünk javulni!:-) Ma az első nap, hogy kicsit jobb a helyzet.

    Ági!
    Hááát, a családjaink nagyon igyekeznek elkerülni minket, nehogy elkapják ők is... A nagyszülők konkrétan még telefonokat is alig ejtenek meg... Na, mindegy, Férjjel próbáljuk támogatni egymást, most már úgyis lassan látjuk az alagút végét.:-)

    VálaszTörlés
  4. Ági!
    Ja, az influenza-teszttel kapcsolatban, csak azokat tesztelik, akik a statisztika miatt kijelölt orvosok körzetébe tartoznak, vagy akiknél szövődmény lép fel... Van mód fizetős ellenanyag tesztre a betegség után 21 nappal, ez egy 6.800 Ft-os vérvizsgálat, ezen gondolkodom kicsit...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...