tag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post3199775250528416159..comments2023-11-24T20:07:47.446+01:00Comments on Vegagyerek: Mézes krémes tej és tojásmentesensiccikehttp://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-89194198438354624972012-12-14T17:17:09.333+01:002012-12-14T17:17:09.333+01:00Kedves Siccike!
Nagyon tetszik ez a recept. Karács...Kedves Siccike!<br />Nagyon tetszik ez a recept. Karácsonyra el szeretném készíteni, de meg tudnád mondani, hogy ez az adag kb. "hány személyes"? :)<br />FruAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-67089784630550729822009-12-10T16:36:27.253+01:002009-12-10T16:36:27.253+01:00Judy!
Örülök, ha találsz hasznosságokat a blogon!:...Judy!<br />Örülök, ha találsz hasznosságokat a blogon!:-)<br />A xylitről még én is csak mostanában hallottam először, de még nem próbáltam...siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-26187239605404240442009-12-10T16:06:17.769+01:002009-12-10T16:06:17.769+01:00Nagyon köszönöm a sok receptet! Nagyon örülök, mos...Nagyon köszönöm a sok receptet! Nagyon örülök, most tértem meg és keresgélek recepteket. <br />Nyírfacukrot (vagy xylit)próbáltad? Egészségesebb (alacsony GI =7)mint a többi, és candida diétában is használható. <br />JudyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-55848003366050890872009-10-19T10:32:05.198+02:002009-10-19T10:32:05.198+02:00Fruzsi!
Neeem, nem készítem otthon, több okból sem...Fruzsi!<br />Neeem, nem készítem otthon, több okból sem!:-) Egyrészt lusta vagyok hozzá, és elég macerásnak tartom:-)), olyan sokat használunk, hogy valszeg győzni sem bírnám, másrészt ami a nyomósabb érv, hogy több hazai és külföldi topikon is olvastam róla, a házilag készített rizstej össze sem hasonlítható a bolti állagával. A házi sokkal sűrűbb marad, olyannyira, hogy szimplán ivásra nem nagyon alkalmas. A gyáriból állítólag kivonnak még iparilag keményítőt, ezért lesz hígabb, kellemesebb állagú. LEhet ugyan kapni növényi tej készítő gépet is otthoni használatra, de arról sem olvastam sok jót (ragacsos, könnyen odaég, sokat kell mosogatni utána, a gép maga közel 40.000 Ft stb). Így aztán mások tapasztalatain okulva, én inkább neki sem álltam.:-)) A rizstejet amúgy többfelé szoktam venni, mióta közel 800 Ft/liter a Bipontos, azóta azt a legkevésbé. Lehet kapni az Intersparban, Auchanban 'Bridge' márkájú olasz rizstejet, ami 550 Ft/liter ha jól emlékszem. Sokkal hígabb, mint a Biopontos, és jóval édesebb is - bár hozzáadott cukrot állítólag nem tartalmaz...-, de ilyen ipari fogyasztásnál sokat számít ez az árkülönbség is...!siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-15023434088441593522009-10-16T15:42:17.516+02:002009-10-16T15:42:17.516+02:00Szia,
Több receptednél is említed a rizstejet. Ezt...Szia,<br />Több receptednél is említed a rizstejet. Ezt otthon csinálod, vagy a boltban veszed? Én már több receptet is kipróbáltam, de egyik sem ízlett igazan annyira mint amit a boltban lehet kapni horror áron. <br />Van valami jó és fincsi megoldásod, vagy esetleg egy nem túl drága lelőhely?<br />Köszi előre isfentfotohttps://www.blogger.com/profile/15010024678787853127noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-41804236120000886022009-01-04T22:07:00.000+01:002009-01-04T22:07:00.000+01:00Reni!Igen, láttam a zserbódat, az sem lehetett kic...Reni!<BR/>Igen, láttam a zserbódat, az sem lehetett kicsit munkás!:-) A Sütemények könyvben is van egy zserbó recept, azt is kipróbálom egyszer sztem...siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-27874646228091326512009-01-04T16:17:00.000+01:002009-01-04T16:17:00.000+01:00A nyújtással nekem is volt egy kis nehézségem, de ...A nyújtással nekem is volt egy kis nehézségem, de megérte sokszorosan is.<BR/>Az én verzióm itt leledzik:<BR/>http://lettudatoskonyha.blogspot.com/2008/12/vegn-mzes-zserb.htmlRenata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.com