tag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post4236027115417911959..comments2023-11-24T20:07:47.446+01:00Comments on Vegagyerek: Szejtáncombok panírbansiccikehttp://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-20651020572967531102009-03-17T15:07:00.000+01:002009-03-17T15:07:00.000+01:00Reni!Sütéssel együtt kb. 1-1 és negyed óra. Igen, ...Reni!<BR/>Sütéssel együtt kb. 1-1 és negyed óra. Igen, szerintem a por a jó hozzá, bár én meg igazából házi szejtánt nem ettem még sose.:-) Szejtánport én már CBA-ban is vettem (búzasikér van a csomagoláson), és Szegeden is van tutira!siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-55539513357343076802009-03-16T08:12:00.000+01:002009-03-16T08:12:00.000+01:00Jó ötlet, már Katánál is megcsodáltam.Időben menny...Jó ötlet, már Katánál is megcsodáltam.<BR/>Időben mennyi az elkészítése?<BR/><BR/>Én még sosem vettem szejtánport (lisztből készítem a "húst"), nem is tudom, hogy árulnak-e Szegeden?<BR/>Gondolom ehhez inkább a por lenne jó, mert a házi szejtán túl darabos.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.com