tag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.comments2023-11-24T20:07:47.446+01:00Vegagyereksiccikehttp://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comBlogger2357125tag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-56941655943936705242023-11-24T20:07:11.293+01:002023-11-24T20:07:11.293+01:00Örülök, hogy ízlett! :) Nagyon jó ötlet a csatos f...Örülök, hogy ízlett! :) Nagyon jó ötlet a csatos forma és a mézeskalács íz hozzá!siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-24297501357454203712023-11-08T09:48:12.247+01:002023-11-08T09:48:12.247+01:00Nagyon finom :) én csatos formában készítettem el,...Nagyon finom :) én csatos formában készítettem el, így kicsit magas lett a piskóta, legközelebb nagyobb tepsibe csinálom :) ja és tejszínes pudinggal készült, és fahéj helyett mézeskalács fűszert szórtam ra :) (véletlenül sem azért, mert nem találtam itthon fahéjat...:D )Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-28279237778918672172023-11-04T07:47:19.820+01:002023-11-04T07:47:19.820+01:00Ez nem humusz, hanem hummusz.Ez nem humusz, hanem hummusz.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-86092751641074403552023-03-07T06:51:50.001+01:002023-03-07T06:51:50.001+01:00Örülök, hogy ízlett! 😊 Én pedig köszönöm, hogy új...Örülök, hogy ízlett! 😊 Én pedig köszönöm, hogy újra eszembe juttattad a receptet, pont gondolkodtam rajta mit kezdjek a fagyasztóban tavalyról megmaradt sárgabarackkal 🤗siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-30483574452252794942023-03-06T12:44:07.022+01:002023-03-06T12:44:07.022+01:00Koszonom a receptet,isteni lett!Koszonom a receptet,isteni lett!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-86626033417522037562022-11-11T13:48:16.675+01:002022-11-11T13:48:16.675+01:00Ha lágy tofut használsz, az olyan, mint a mascarpo...Ha lágy tofut használsz, az olyan, mint a mascarpone<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-3907766307595713952022-03-11T11:48:06.625+01:002022-03-11T11:48:06.625+01:00Régóta készítem ezt a levest, gyermekeim egész pic...Régóta készítem ezt a levest, gyermekeim egész pici koruktól örömmel fogyasztják. Ennek már 11 éve, de ma is gyakran kerül az asztalra, nagyon szeretjük! Nem vagyunk vegánok, ezért egy kis reszelt parmezánnal is fel szoktuk turbózni. Isteni!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-52165257725562218602021-12-02T08:27:09.205+01:002021-12-02T08:27:09.205+01:00Gabi, nekem ropogós szokott maradni. :) Mostanában...Gabi, nekem ropogós szokott maradni. :) Mostanában úgy szoktam vele többnyire próbálkozni, hogy a gyerekek miatt beleteszek kb 1/3 fehér, vagy fehér tönköly lisztet. siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-51875660447038708962021-12-02T08:16:17.190+01:002021-12-02T08:16:17.190+01:00Ez a linzer tészta meg fog puhulni,attól hogy ninc...Ez a linzer tészta meg fog puhulni,attól hogy nincs benne se tojás,se sütőpor,szódabikarbóna,se tejföl,mint a hagyományos linzerben?Vagy ropogós keksz marad?<br />GabiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08513448563714485376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-12611823147456548692021-01-21T11:33:57.728+01:002021-01-21T11:33:57.728+01:00Kell a piritás mert, így kell.. Nézz utána.... Sze...Kell a piritás mert, így kell.. Nézz utána.... Szerintem... Üdvözlettel Jóska Józsefhttps://www.blogger.com/profile/16369346969727016445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-66791614170779806612019-12-16T17:34:01.542+01:002019-12-16T17:34:01.542+01:00Sziasztok! A mézeskalács megpuhul ha zárt dobozba ...Sziasztok! A mézeskalács megpuhul ha zárt dobozba teszed és 1-2 szelet almát is tehetsz a dobozba. 1-2nap és puha lesz.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17850711073361617826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-31787481021317565602019-07-09T21:09:04.212+02:002019-07-09T21:09:04.212+02:00Kedves Ivett, mennyi idős a baba? A puffasztottat ...Kedves Ivett, mennyi idős a baba? A puffasztottat nem kell tovább hőkezelni, azt belekeverni szoktak pl. pépekbe, pürékbe. siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-69704986945674624982019-07-08T09:21:30.910+02:002019-07-08T09:21:30.910+02:00Kedves Siccike! Az amarant és a quanioa-ból dm bio...Kedves Siccike! Az amarant és a quanioa-ból dm bio puffasztottat vettem,így eheti is vagy kell hőkezelni?Hányszor egy héten? Köszönettel IvettIvetthttps://www.blogger.com/profile/10422212502962824966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-2917589848396523912019-01-02T12:19:45.985+01:002019-01-02T12:19:45.985+01:00 ilyet en is imádok reggelire ilyet en is imádok reggelireritarenatahttps://www.blogger.com/profile/05277580011970192777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-62253452525371817962018-10-25T18:49:03.656+02:002018-10-25T18:49:03.656+02:00Tojás nincs itthon, édességre vágyunk, 1 fő cöliák...Tojás nincs itthon, édességre vágyunk, 1 fő cöliákiás... dupla adaggal kezdek, mert nagy a gofrisütőm. <br />Változtatás: 100 g lisztből 60 g Barbara lisztkeverék, kb. 40 g hajdina, a maradék phxsillum rost. Kókuszolaj helyett elaő adagba vaj, másodikba olaj. Agavé szirup helyett sima cukor (tudom, kövezzetek meg) elő adagba kb 4 dkg, másodikba 2 dkg. Mindkettő csodásan sikerült, folyadék több kellett bele, de ezen nem csodálkoztam.<br />Finom lett, a megrögzött ragadozók is megették!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-62198404904968026602018-09-17T20:15:12.894+02:002018-09-17T20:15:12.894+02:00Hol veszitek a tökmagot? Én ma 540 Ft-ért kaptam 1...Hol veszitek a tökmagot? Én ma 540 Ft-ért kaptam 10 dekát. Ez csillagászati ár!Kati52https://www.blogger.com/profile/15939991403331965413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-30650592619885849602018-09-05T14:05:36.763+02:002018-09-05T14:05:36.763+02:00Köszönöm szépen! :)Köszönöm szépen! :)Milenahttp://kolcsont-adok-azonnal.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-43548899881912532512018-08-05T13:39:51.691+02:002018-08-05T13:39:51.691+02:00Kedves Siccike!
Vajon a fehérliszt lecseréhető a ...Kedves Siccike!<br /><br />Vajon a fehérliszt lecseréhető a receptben rizslisztre vagy az egészet lehet tk-ból?<br /><br />Köszönettel, PiroskaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-29827464238671430872018-07-04T21:25:57.719+02:002018-07-04T21:25:57.719+02:00Ez a recept nekem nem működött!
A rizslisztet az ...Ez a recept nekem nem működött! <br />A rizslisztet az olajjal kell elkeverni, és utána lassan felengedni a vízzel, de szerintem laktózmentes tejjel is lehet és akkor egy besamel lesz belőle. Lollihttps://www.blogger.com/profile/05812788221278567990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-55579522023981290002018-06-23T14:47:08.444+02:002018-06-23T14:47:08.444+02:00Van benne igenVan benne igenAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00531081853630838181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-46930954484699557232018-06-12T16:56:06.079+02:002018-06-12T16:56:06.079+02:00Elkészült már többször is, mindenki nagy örömére!A...Elkészült már többször is, mindenki nagy örömére!AndreaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-12001081291598305232018-06-01T17:14:03.719+02:002018-06-01T17:14:03.719+02:00Sima lemosás nem elég, zöldségfertőtlenítő kell. (...Sima lemosás nem elég, zöldségfertőtlenítő kell. (vagy legalábbis erősen ajánlott)Rigorhttps://www.blogger.com/profile/08298501190558783502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-79328125479567554472018-05-26T22:10:18.100+02:002018-05-26T22:10:18.100+02:00Köles helyett használható gersli is?Köles helyett használható gersli is?Mazsóhttps://www.blogger.com/profile/14506682949348079021noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-27526802735149124792018-02-10T19:35:56.155+01:002018-02-10T19:35:56.155+01:00próbáltad már egy kis sikér belecsempészését a tel...próbáltad már egy kis sikér belecsempészését a teljeskiőrlésű lisztbe? :D <br />EtelkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2674057922357275216.post-41543388901550311012017-11-08T09:53:14.322+01:002017-11-08T09:53:14.322+01:00És a legfontosabb! A fekete só! Attól lesz tojásos...És a legfontosabb! A fekete só! Attól lesz tojásos az íze a bundáskenyérnek! Beleszagolsz a fekete sóba, tiszta őrület: tojás szaga van!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16227823308611179911noreply@blogger.com