Oldalak

2007. október 26., péntek

Új VEGÁN és REFORM házhozszállító konyha

Lugosi Dóra vegán személyi edző és életmód-tanácsadó, akiről már írtam egy korábbi bejegyzésemben, november 5-től elindítja saját vegán, reform és reform-fitnesz házhozszállító konyháját LUGOSI KONYHA néven!
A menük már most letölthetőek a honlapjáról, és már rendelések is leadhatóak.
Dórát egyébként a Vegetáriánus Fesztiválon simertem meg személyesen, és számomra egy igazán hiteles személyiség, ezért nagy bizakodással várom én is a konyha indulását. Alkalmanként biztosan fogok én is rendelni tőle!
Aki pedig nem olvasta még a könyvét, annak mindenképpen ajánlom, olvassa el! Az első részben a saját élettörténetét írja le, illetve az előzményeit annak, hogyan jutott el ehhez az életformához.
Huh, hát, egy éjszaka kiolvastam és utána két napig bőgtem...
Aki most látja őt, az egy fantasztikusan dekoratív, kiegyensúlyozott, harmonikus bombanőt lát!
Pedig szörnyű tragédiák sorozatait kellett átélnie több gyermekével és családtagjával is, mire idáig eljutott... Szerintem az emberek többsége ép ésszel nem élte volna túl mindazt, amin neki kellett átmennie, és most mégis itt és ilyen jól van itt!
Talán azért is olyan hiteles ő nekem, mert egy olyan átlagnőből lett sport-és életmódember, amilyenek mi is vagyunk, akik olvassuk őt....
Személyesen is kérdezhetsz tőle a Nők Lapja Cafe szakértői közt, itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése