Oldalak

2008. július 31., csütörtök

Kreatív lettem és nyammogok is!:-))


Én is kaptam díjakat!;-)
Méghozzá nem is egyet, hanem kettőt!:-) És ráadásul szinte napra pontosan akkor, amikor a blogunk betöltötte 1. éves szülinapját!:-) Szóval, tripla öröm!:-)
A 'Yum-yum award'-dal Marmalade http://marmalade.blog.nlcafe.hu/ ajándékozott meg, akinek ezúton is még egyszer nagyon köszönöm a kedves szavakat !http://marmalade.blog.nlcafe.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=66171
Nagyon örülök, hogy ezek szerint sikerült hasznos ötleteket merítenie a bejegyzéseimből, a receptekből!
Vándorserlegről lévén szó, én továbbítanám Dolce Vita-nakhttp://fozzunkolaszul.blogspot.com/ , aki tippem szerint biztosan már többektől is megkapta, de nem baj!:-))
Szóval, imádom a blogját, mert a "közös" olasz "gyökerek" révén alapból nagyon a szívemhez közeli, meg baromira felnézek a kreativitására, a csak úgy kreációira. ÉS úúúgy szeretnék én is olyan gyönyörűűűű fotókat készíteni egyszer (bár tippem szerint nem feltétlenül fogok valaha is, vagy ki tudja mit hoz még a sors:-)), és alig várom, hogy megjelenjen ősszel a saját fotózású szakácskönyve! Én tutira megveszem! Ja, és nem utolsó sorban ő is szeptemberre várja a 2. babáját!:-)
A másik díj, a 'Kreatív blogger' díja Cecile konyhájából http://www.cecilekonyhaja.blogspot.com/ érkezett hozzám! Neki is nagyon köszönöm, és remélem, sok hasznos receptet talál majd még ő is lánykái és családja számára a blogban!;-)
Én pedig tovább ajándékoznám az alábbi kedves hölgyeknek (annak tudatában, hogy ők is már többektől bezsebelhették a díjat!:-)
A "szabályokat" illetően:
- kiteszem a logót a blogomba,
- belinkelem azon személyeket, akiktől a díjat kaptam,
- mindjárt megnevezek 5 további blogot, azaz díjazottat,
- rögvest belinkelem ezeket a blogokat,
- hamarosan értesítem őket a díjról.
Ő az abszolút kreativitás egy személyben! Receptekben, fotókban és időzsonglőrködésben egyaránt! Példakép mindenképp!
Nem olyan rég még húst is ettek időnként, mostanság viszont csak vegán receptek vannak nála, és a külföldi szakirodalom hozzám hasonló lelkes olvasójaként sok érdekes újítást hoz a magyar vegszférába.
3 gyermekes vegán anyuka, ismét példakép energia és időbeosztásban, hiszen a legkisebb mindössze alig 3 hónapos, mégis Vera naponta főz, kenyeret süt stb.
Reni Léttudatos konyhája http://lettudatoskonyha.blogspot.com/
Új kollegina a bloggerszférában, viszont közel 10 éve a vegások közt. 4 csemete mellé kert, sütés-főzés-befőzés napi szinten! Mindenképpen nagy kreativitásra vall!
Akinek írástudománya, újmagyaros-vicces szófordulatai feltétlenül a kreativitás magasiskolája számomra!:-)

5 megjegyzés:

  1. Siccike!
    Köszönöm a hízelgő szavakat! Nagyon kedves Tőled!:-)))

    VálaszTörlés
  2. Én is köszönöm a díjat!! :o)

    VálaszTörlés
  3. Siccike!
    Köszönöm szépen, megtiszteltetés számomra!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen, de most nem tudom tovább adni (nyaralás)

    VálaszTörlés
  5. Siccike! Nagyon köszönöm a kedves szavakat! :)

    VálaszTörlés