Oldalak

2010. november 30., kedd

Újraindul a VEGÁN KARÁCSONY BLOG!


Ezúton közhírré tétetik, hogy ismét elindul az immáron 3. évados:-) VEGÁN KARÁCSONY blog, ahol Karácsonyig folyamatosan frissülve találtok újabb és újabb recepteket, ötleteket pl. arra

- hogyan főzzünk hús-, tejtermék- és tojásmentes ünnepi ételeket,
- hogyan állítsunk össze hagyományos, vagy ínyenc vegán menüket,
- milyen gasztroajándékokat készítsünk állati fehérje mentesen,
- de időnként a vegán Karácsony körüli gondolatainkról is olvashattok.
Mindez nem csak a vegák, hanem az őket vendégül látók számára is hasznos lehet!:-)

A receptek alatt találtok 'Értékelés' rubrikát is, ahol a csillagokra kattintva bejelölhetitek, hogyan tetszik a recept, illetve elkészítés után milyen sikerrel jártatok! Ez nekünk is jó visszajelzés, úgyhogy használjátok bátran!:-)

Az oldalsávban pedig a legnépszerűbb receptek listáját is megtaláljátok!

További társszerzőket keresünk!
Akiknek kedvük lenne megosztani másokkal is jól bevált vegán karácsonyi receptjeiket, tippjeiket (a saját blog nem feltétel!), küldjenek nekem egy mailt a ' vegagyerek kukac gmail pont com ' címre!

Íratkozzatok fel RSS-re is az oldalon, nehogy lemaradjatok az újdonságokról!:)

Kellemes olvasgatást és örömteli készülődést Mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Tavaly tudom, hogy páran beszélgettünk valahol egy bejegyzés alatt mézeskalács díszítéséről. Egészen jó ötletek születtek a tojás nélküli mázra vonatkozóan, de nem találom. Neked nem rémlik véletlenül?

    VálaszTörlés
  2. @Bridge Ha jól emlékszem, Veránál beszéltünk róla talán, nádporcukor+ keményítő keverékéről volt szó, de nem tudtunk pontos arányokat... Viszont találtam egy nagyon ígéretes kis receptet itt: http://veglicious.blogspot.com/2008/07/royal-icing-decorations.html

    VálaszTörlés
  3. Tudom, kicsit régebben íródott, de tök jó volt az írásod a lázcsillapításról a twitteren, köszi! Csak azért reagáltam rá így utólag is, mert ez a téma nagy kattanásom, rengeteget szajkózom a környezetemben, hogy 37,5-nél nem kéne telekúpozni egy gyereket, azért jó olvasni, hogy vannak, akik hasonlóan gondolkodnak.(Nekünk hál'Istennek szuper gyerekdokink van, olyasmi elvekkel, mint a cikk). Remélem, jobban vannak már a gyerekeid!
    A karácsonyi bloghoz pedig külön gratulálok valamennyi szerzőnek,nagy hasznomra van! Jó készülődést mindenkinek!
    Zsófi

    VálaszTörlés
  4. Zsófi!
    Köszi a hozzáaszólást/ megerősítést!:-) Igazából már régóta szeretnék egy hosszabb bejegyzést írni erről a láznemcsillapítás-dologról, de mivel sejthetően kavar majd némi szelet, mindig csak tologattam magam előtt... De mivel fontosnak tartom, azért előbb-utóbb mindenképpen sor kerül majd rá!:-)
    Kellemes készülődést Nektek is, örülök, hogy hasznosnak találod a karácsonyos blogot!

    VálaszTörlés