Oldalak

2010. július 4., vasárnap

Új nyomtatási funkció a blogon!


Egy ideje már próbálkoztam egy másik technikával, hogy minél könnyebben kinyomtathatóvá tegyem a recepteket a blogon, de az túl időigényesnek tűnt, és gyakran el is maradtam a nyomtatható linkek feltöltésével...
Nemrégiben azonban Sajtkukacéknál láttam ezt a jó kis funkciót, amit sikerült nekem is telepítenem.:-) Így mostantól minden bejegyzés alatt megtaláljátok a fent látható kis ikont, melyre kattintva, nyomtatóbarát verzióban, azaz pl. képek nélkül, közvetlenül ki tudjátok nyomtatni a bejegyzések szövegét, és a recepteket. Ha pedig egyes bekezdéseket (pl. a bevezető részeket) szeretnétek törölni a nyomtatásból, akkor egyszerűen vigyétek fölé a kurzort, automatikusan kijelöli, majd klikk, és már törlődött is az adott szövegrész.

Jó olvasgatást!:-)

5 megjegyzés:

 1. Nagyon ötletes, de én mint technikai analfabéta, hogyan tudom telepíteni?? :)

  VálaszTörlés
 2. Bianka!
  Elég,ha csak egy kicsit tudsz hozzá angolul!:-)
  Rákattintasz pl. egy bejegyzés alatt az ikonra, feljön a nyomtatóbarát verzió, és azon a lapon alul láblécben, találsz egy ilyet, hogy "Get your Print Friendly button". Rákattintasz, és onnan lépésről-lépésre leírja, hogyan kell a Blogger oldalad sablonjának HTML kódjába beillesztened az ott megadott kódokat. Ha nem megy esetleg, írj privátban, nagyon szívesen segítek!:-)

  VálaszTörlés
 3. Ez nagyon szuper! Ilyet már én is régóta szerettem volna telepíteni, de nem találtam sehol. Köszi.

  VálaszTörlés
 4. kedves Siccike!

  Tegnap láttam, hogy bekerültél a goldenblogon az gasztroblogok 50-es listájára - gratulálok! És persze hajrá-hajrá!
  Zsófi

  VálaszTörlés
 5. Szamóca!
  Örülök, ha neked is hasznos az infó!:-)

  Zsófi!
  Köszi!:-)

  VálaszTörlés