2007. október 11., csütörtök

Az én konyhám:-)

Nem is olyan régen, a gasztroblogok gyűjtőoldalán volt egy "kezdeményezés", amikor is több gasztroblogger bemutatta a konyháját (mint pl. Dolcevita -aki nagy kedvencem "közös" olasz "gyökereink" révén is:-), Lilahangya, Macikonyha, Fűszer és Lélek), és úgy gondoltam, én is beavatom kedves olvasóim, feltárom Szezám ajtaját:-)). Megmutatom, hol töltöm napjaim jelentős részét.:-)

Szóval, a mi konyhánk valójában egy több, mint 70 éves házban született, úgy 4 évvel ezelőtt. Juhar színű, ami talán a fotókon nem nagyon látszik, zöld fallal, és rusztikus mediterrán járólapokkal. A zöldet és a járólapot nayon jól eltaláltuk, nagy kedvenceink! A nyáron mészkővel burkoltattuk a falakat az ablakig, mert vizesedéssel kellett küzdenünk, de aztán az ötlet annyira megtetszett, hogy továbbvittük a nappaliba is. Jól sikerült, nagyon szeretjük!:-)

A konyha méretre nem túl nagy, mert ide nyílik a bejárati ajtónk is, így egyben előszoba + konyha, és itt van az étkezőnk is, de lehetne ugye sokkal kisebb is...

Egysoros konyhaszekrény, a végén kicsit bekanyarodó munkapulttal. 4 év elteltével igencsak beszűkült a rakodótér, így annak már kezdek jócskán híján lenni (pl. a szekrényből kiömlő műanyag-dobozok). Meg hát a szabad munkapult is igen szűkös (bevallom, a fotó miatt csaltam kicsit és levettem az edényszárítót, ezért többnek tűnhet:-).

Amúgy összességében nagyon szeretem, mert szép világos, gyönyörűen nagy ablakkal, és széles párkánnyal, ahova sok virágot tehetek, és mert kilátunk belőle a kertre többhelyütt is.:-)
Itt pedig már az "étkezőnk", ahol balra a nagy akváriumunkban lakik Berci, a közel 20 éves ékszerteknős.:-)
Summa-summarum mindannyian szeretjük a konyhánk!:-)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...