2013. február 18., hétfő

A 30 NAPOS VEGÁN KIHÍVÁS - INDEX



EZ A FACEBOOK OLDALUNK A KIHÍVÁSHOZ!
Zárt Facebook csoportunk a Kihíváshoz pedig ITT

30 NAPOS VEGÁN KIHÍVÁS
Időpont: közösségileg legközelebb 2017. március 1-30. :)
Honnan jött az ötlet?
Mi a célja a programnak és HOGYAN CSATLAKOZHATOK? 

Alapszabályok I.
Alapszabályok II.
Felkészülés fejben!
Mérd meg magad!
Hogyan és mit mozogj?
Bevásárló segédlet 


A korábbi Kihívások részletei, a 2013. tavaszi Kihívás étrendje ITT!


11 megjegyzés:

  1. Kedves Siccike!

    Nagyon szeretem az oldaladat, még a Hugom ajánlotta figyelmembe tavaly.
    27 hetes várandósként ajánlod, hogy belevágjak a 30 napos vegán kihívásba? Kb 8 éve vagyok vegetáriánus, és idén nagyon kevés tejterméket fogyasztottam (nem is kívántam, és szeretnék is átváltani a vegán étrendre). Laboreredményeim jók, picit a hemoglobin kezdett csökkenni, minimumérték felé van most.
    Előre is köszönöm a választ.
    Üdvözlettel,
    Betti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Betti, szerintem megpróbálhatod... Én is a második várandósság alatt kb. a 15. héttől tértem át a vegán étkezésre. DE!: azt javaslom, hogy a heti menükben megadott ételeket, mennyiségeket csak irányadónak vedd, és figyelj a testedre! Csak mértékkel térj át a vegán étkezésre, és fokozatosan!! Ha mást kívánsz, ha többet kívánsz, csak nyugodtan!:) Ha nem fogyasztasz tojást sem, akkor javaslom szerezd be a dr. Steinberger Eisenblut Plus készítményt, ami B12-vel is dúsított a vas és a folsav mellett, és azt szedd! Sok sikert!:)

      Törlés
    2. Köszönöm szépen a választ, konkrétan így képzeltem el én is a menetet, az Eisenbluttal együtt, amiről szintén nálad olvastam :) Akkor mindjárt jelentkezem is a programra!

      Siccike, további sok sikert neked, különösen ehhez a blogodhoz!

      Törlés
    3. Köszi, Betti, Neked is sok sikert az átálláshoz!:)

      Törlés
  2. Kedves Siccike!
    Egy kis vassal / várandós-vegánsággal kapcsolatos visszajelzés: ma kaptam meg a 36. heti labor eredményeket, és nagyon elégedett volt vele a terhesgondozó, a vas és hemoglobinszint is tökéletes, köszönöm neked az Eisenblut tippet, igazán bevált :) A kihívás óta csak a szülőknél ettem tejterméket, tojást, és úgy tűnik, minden rendben van, a baba teljesen jól fejlődik és én is jól érzem magam, semmi gyomorégés például.
    További minden jót!

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus, Betti, nagyon köszönöm, hogy visszajeleztél!:) Nagyon örülök, hogy ilyen gördülékenyen ment az átállás, ügyes voltál! Sok sikert a további hetekhez!:)

    VálaszTörlés
  4. Ajánlanátok nekem is?
    lisztérzékeny + aktív sportoló nagy fehérje szükséglettel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, lesznek benne gluténos ételek, azokat ki tudod váltani a saját szükségleteid szerint?
      Voltak többen, akik a korábbi Kihívások alatt aktív sportolóként csinálták, a tapasztalatok, visszajelzések szerint egy vegyes étkezésről való áttérés erre a vegánra náluk nagyobb fokozatosságot kíván. Értem ez alatt, hogy először csak egy ételcsoport elhagyása, aztán második, és így tovább. Kevésnek érezték az energiabevitelt (idő kell a szervezetnek az átprogramozódáshoz). Kifejezetten aktív sportolók vegán étrendjéhez adhat segítséget ez az oldal: www.nomeatathlete.com

      Törlés
  5. Kedves Siccike!

    Olyan kérdésem van Hozzád, hogy csak úgy lehet-e nevezni, ha követjük az étrendet, amit írsz majd minden hétre?
    Szívesen részt vennék a kihívásban, csak én nyers vegán verzióban, a saját elgondolásomban.. a csapat, az összetartás motivációja lenne számomra a "mankó", hogy kitartsak, ugyanis most ismerkedem ezzel az életmóddal és szeretnék 100%-ban áttérni rá!
    Ez a 30 nap így együtt egy ugródeszka lenne számomra, egy "vízválasztó".. Jöhetek így is? :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...