Sárgarépakrém
Hozzávalók (kb.2 főre):
200 g sárgarépa
1/2 ek. citromlé
1 mk. mustár
só, bors
borsikafű
metélőhagyma
őrölt szezámmag
A répát felkockázzuk, és sós vízben megpároljuk. Botmixerrel pürésítjük, a citromlével, mustárral, zöldfűszerekkel, sóval, borssal ízesítjük, majd a tetejét őrölt szezámmaggal (KALCIUM!) megszórjuk.
Szia, régebben olvastam egy makros receptfüzetben de nem próbáltam, de most.
VálaszTörlésVega sajtot hol vettél, mostánában nem látom,(Herbaházban szoktam vásárolni)de lehet hogy majd a Nap-ra ba is benézek.
Szép napokat, és még sok jó receptet próbálj ki mert abból én is tudok ötletet meríteni.
Üdv Makrobio
Makrobio!
VálaszTörlésEz éppen most csak úgy "saját" kútfőből jött, de ezek szerint beillik a makrob.-ba is.:-)) Növényi sajtot én az Éden bioboltban vettem a Baross utcában.
Köszönet, Akkor majd körülnézek ott még úgy sem jártam.
VálaszTörlésMakrobio