2008. október 30., csütörtök

7 dolog magamról...

Én is megkaptam a kérdést, úgyhogy íme 7 dolog magamról:-)

1. 170 cm magas vagyok, sötétbarna rövid hajam és szemüvegem van.:-)
2. Munkavállalói pályafutásom 'anno' olasz tolmácsként kezdtem, majd idegenvezetőként utazgattam jó sokat, aztán egy utazási irodában szívták a vérem néhány évig.:-) Miután 15 év elteltével jól besokalltam a turizmusba, egy spanyol csavarral pályát módosítottam, és személyi edző lettem.:-) Majd aztán ezt mindenféle egyéb témába vágó képzéssel kiegészítettem, a blogom hatására idén pl. táplálkozási és életmódtanácsadó is lettem.:-)
3. Legfőbb mániám tinédzserkorom óta a havilapok, magazinok, újságok gyűjtése töménytelen mennyiségben, az engem érdeklő témakörökben. Így az újságosnál igencsak szeretnek, mert hatalmas összegeket vagyok képes otthagyni minden hónap elején (mióta gyesen vagyok, ez sajnos csak rosszabbodott...:-).
4. Legfőbb erényemnek a szervezőkészségemet tartom, már az óvodában is mindig szervezkedtem, az iskolában őrsvezető, majd rajtitkár, kultúrfelelős stbstbstb. voltam.:-)))
5. A férjemet az interneten ismertem meg 7 évvel ezelőtt. Több hétig leveleztünk, majd rájöttünk, az egymással szemben lévő két házban lakunk, és egymásra néznek az ablakaink.:-))))
6. Egyik legfőbb rossz tulajdonságom az erőszakosságom, túlzott szókimondásom, és időnként igen erőteljes arroganciám... Mondják ezt mások, bár ezen tulajdonságokat nem mindig rosszként élem meg.:-)))
7. És hát csatlakozván néhány előttem szólóhoz, én is nagyon-nagyon nem szeretem az ilyen és ehhez hasonló körbejárós játékokat, körkérdéseket.:-)
Előző pont miatt így nem is dobnám tovább a labdát...:-)

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...