2009. május 3., vasárnap

Hová tűntünk...?

Húha, most látom csak, lassan két hete, hogy nem jelentkeztem...
Hát igen, nem egyszerű hetek állnak mögöttünk...
Elsősorban Babócánk allergiája, ami jelenleg olyan közepes stádiumúnak mondható, azaz szedi az antihisztaminos szirupot + a homeopátiás hisztamint minden nap, így nagyjából elvagyunk... Mondjuk viszonylag elviselhetőek a tünetek... Viszont a kétféle gyógyszer egymás nélkül nem működik - teszteltük -, csak együtt, úgyhogy mindkettőt szedni kell minden nap...
A múlt héten sajnos történt egy haláleset a rokonságon belül, mely noha egy hosszan tartó betegség miatt "várható" volt, de azért csak megrázott mindenkit... Babócánknál pedig ez a számára új tapasztalás fokozta a kis lelkének szorongásait, úgyhogy most székletvisszatartási problémával küzdünk... (van ingere, hogy menjen a WC-re, nagyon kell is neki, de visszatartja egészen addig, hogy már ordít a görcsöktől...)
Én közben némi mélydepróba merültem, úgyhogy eléggé bezárkóztam magamba, a gépet sem igen kapcsolgattam mostanság. Most már jobb kicsit, igyekszem összeszedni magam, meg helyrerakni a lekivilágom, meg az agyam, de azért még kell némi idő... Meg hát ez az időszak arra is jó volt, hogy sikeresen csökkentsem a számítógépfüggőségem...:-)
Na, szóval, igyekszem majd minél hamarabb aktivizálódni...
Ezúton elnézést a sok kedves levélírótól, akik írtak nekem az elmúlt hetekben, igyekszem idővel mindenkinek válaszolni!

2 megjegyzés:

  1. Nem lehettek könnyű napjaid.
    Azért kitartás. A kicsi allergiájával kapcsolatban meg főleg.

    VálaszTörlés
  2. Bridge!
    Megyünk előre, mert muszáj...!:-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...