2009. július 12., vasárnap

Új vegablogok és egy fantasztikus vega receptgyűjtemény

Nagy örömmel tudatom, hogy elindult ismét néhány új lelkes vegablog!:-)

- Hugomum Varsóban él és egy többgenerációs vega családba született (de jóóóó neki, hogy náluk ennyien vegák!!:), és magától értetődik:), hogy a mostanság 1 éves kisfia is vega ételeket kap a tányérjára. A Csemeteledel blogon a receptek mellett a (vega) babák étkezéséről és a táplálás lelki aspektusairól is olvashattok.
- a Mannárium szerzője, Lili és Norti anyukája pedig lakto-ovo vega (tejes-tojásos vega) ételeket kínál guszta tálalásban:-).

- Bogi humoros (nem csak) vega blogjában a nyers ételek kedvelői is találnak jónéhány tippet. Családom és egyéb katasztrófák a blog címe:-)
FANTASZTIKUS VEGA RECEPTGYŰJTEMÉNY FOTÓKKAL (angolul)
Nemrég bukkantam rá a Vegetarian Times oldalára, ahol közel 10.000 vega recept közül válogathatunk!
A receptkeresőben külön rákereshetünk a csak vegán, vagy egyéb vega irányzatot követő találatokra is. A receptek mellett szinte mindig találunk gyönyörű guszta fotókat is, illetve részletes adatokat pl. az elkészítési időről, vagy kalóriatartalomról.
Nem szoktam, itt mégis feliratkoztam több heti hírlevélre is, melyben mindig egy-egy kiválasztott recept olvasható: van pl. tejmentes, gluténmentes, és alacsony kalóriás, vagy valamilyen témakifejtős hírlevél is. Szuper oldal tényleg!
A recepttár eredendően az azonos címmel megjelenő vegetáriánus magazinhoz tartozik. Szívesen tartanám azt is a kezemben...!:-)

2 megjegyzés:

  1. A Vegetarian Times - nak már második éve vagyok előfizetője, mármint az online magazinnak, mert így nagyon kedvező áron juthatok hozzá. Nem mondom, hogy sok receptet kipróbáltam belőlük, sok az olyan hozzávaló, ami számunkra nem olyan könnyen elérhető, de azért megéri a pénzét! ;o)

    VálaszTörlés
  2. de jo ajanlo:))) ez aztan a meglepetes:)szeretettel varunk mindenkit!annyival egeszitenem ki, hogy a blogcimem http://hugoelete.blogspot.com
    a LiliNortianyuebol mar kiprobaltam parat, valoban nagyon finomak, es gusztusosak.koszonjuk a tobbi ajanlot:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...