2010. december 30., csütörtök

Szilveszteri svédasztal vegásan




Íme egy nagyon jó kis ötletbörze azok számára, akik vegán ételeket szeretnének a szilveszteri svédasztalra felszolgálni.
A konkrét tippeket a Vegán Vendéglő című blogon olvashatjátok, ahol érdemes végignéznetek az archívum korábbi bejegyzéseit is, mert sok hasznos tippet, receptet, ötletet találtok arra, milyen ételekkel lehet várni a vega-vegán vendégeket!

A svédasztalon jól hasznosítható tippeket, mártogatósokat, kenyérkrémeket stb. találtok a Tofu a tortán blog előétel rovatában is!

Ezúton kívánok minden kedves olvasónknak
VÁGYAK MEGVALÓSULÁSÁBAN GAZDAG
2011. ÉVET!:-)

4 megjegyzés:

  1. Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánoks

    VálaszTörlés
  2. Kedves Siccike!
    Most találtam a blogodra, mivel az egyik fogadalmam az új évre az, hogy megreformálom a családom étkezését (teljes kiőrlésű gabonák, cukor kiiktatása, sokkal több zöldség). Máris nagyon sok ötletet adtál! E il tuo blog italiano sará un' ottima possibilitá per praticare la lingua un po'! Grazie per tutte le idee!
    Anett

    VálaszTörlés
  3. Bianka, Móni!
    Nektek is viszont!:-)

    Anett!
    Örülök, hogy találtál hasznosítható ötleteket!:-) Sikeres kísérletezést! És egy magyar, vagy egy olasz családot szeretnél megreformálni?:-) Az olasz blogom sajnos berekedt már jó ideje, nem nagyon jutott rá időm, se energiám, pedig nagyon szeretném folytatni, lenne is rá igény a visszajelzések alapján.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...