2013. március 7., csütörtök

Málnás-amarántos szójajoghurt pirított kókusszal


Reggelire ettük ezt a szépséget a 30 NAPOS VEGÁN KIHÍVÁS egyik napján, ami nekem nagyon ízlett, a gyerekek nem igazán voltak bizalommal az irányába, illetve a férjem annyit mondott, hogy tejes joghurttal és amaránt nélkül biztos finomabb lett volna!:-)))
Érdemes fogyasztásnál összekeverni a rétegeket, akkor még jobban érvényesül a telje sízhatás!:-)

Málnás amarántos szójajoghurt pirított kókusszal
Elkészítési idő: kb. 10 perc

Hozzávalók (2 főre):
60 g puffasztott amaránt
260 g natúr, cukormentes! szójajoghurt
4 ek. agave szirup
200 g málna (fagyasztott)
1 késhegynyi őrölt vanília
10 g kókuszreszelék

Keverjük össze az amarántot és a szójajoghurtot, édesítsük 2 ek. agave sziruppal. Keverjük el az agave szirupot a vaníliával és öntsük a málnára, finoman keverjük össze! A kókuszreszeléket pirítsuk meg zsiradék nélkül kb. 3 percig egy serpenyőben, majd édesítsük 1 ek. agave sziruppal. A málnát régetezzük az amarántos joghurttal egy pohárba, a tetejére szórjuk a kókuszt!

Forrás: Attila Hildmann: Vegan for Fit

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...