2014. március 23., vasárnap

A Vegán Kihívás ételei már Étteremben is!A 30 Napos Vegán Kihívás ételeit már elfogyaszthatod, vagy elvitelre kérheted a budai Édeni Vegán Étteremben is!

A 30 Napos Vegán Kihívás kezdeményezéséhez csatlakozott a budai Édeni Vegán Étterem, akik felajánlották, hogy 2014. március 24. (hétfőtől) MINDEN NAP MEGFŐZIK A VEGÁN KIHÍVÁS TELJES NAPI MENÜJÉT!!
Azokkal a hozzávalókkal, ahogy a receptekben szerepel! A reggelit, az ebédet, és a vacsorát! Amit vagy ott helyben el lehet fogyasztani, vagy elvitelre is lehet kérni.
És akár 1 hétre előre be is lehet rá fizetni.
Az étterem szombat-vasárnap is nyitva van este 19h-ig, így ha hétvégén lazulni szeretnél, akkor ott elfogyaszthatod, onnan elviheted akár a teljes napi menüt!
A reggeliket pedig másnapra el is lehet vinni!

Az étteremről annyit, hogy 2006. óta létezik vegán étteremként, nagyon hangulatos, vannak nyers vegán ételeik, süteményeik is, frissen facsart levek, turmixok stb. A lisztet pl. saját malommal őrlik, és főként kézzel készítenek mindent, tartósítót, adalékot nem használnak.

Azok számára pedig, akik otthon készítik el a Kihívás ételeit, vagy vidéken, külföldön élnek, kitalált az étterem egy nagyon jó kis nyereményjátékot!
Ennek részleteit, feltételeit megtalálod az étterem Facebook oldalán, ITT!
Nyerhetsz több személyes ebédet, vacsorát is többek között! ;)

NA, MIT SZÓLTOK?;) Szerintem nagyon szuper!:) 
És hogy könnyebben tudj tervezni, válogatni a jövő heti ételek közül, EBBŐL a menüből választhatsz!

 

Hajrá-hajrá! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...