2007. december 3., hétfő

Vegagyerekes és reformdesszertes szakácskönyvek

A hétvégén a 'bookline' ajánlatai közt bukkantam rá erre a már itthonról is rendelhető 2001-es kiadású könyvre, mely a vegetáriánus gyerekek étkezéséről szól, kb. 200 recepttel és mintegy 70 színes fotóval, az ára 7.500 Ft, a kiszállítást kb. 15-20 napon belül válalják. Utánvéttel is fizethető, így jó megoldás lehet annak, akinek nincs webkártyája.
Arról nem szól a fáma, hogy vegán ételekről van-e szó, de tippem szerint tejtermékes ételekkel vegyesen lehetnek benne receptek. Csecsemőkortól- kisiskoláskorig tárgyalja a könyv a vegetáriánus gyermekek étkezését, gyerekzsúrokhoz és iskolai uzsonnás-csomagokhoz is találni benne tippeket.
Ez a magyar szerzőtől származó könyv egy hétvégi szerzeményem, kemény 199 Ft-ért!:-) (én a Tesco-ban bukkantam rá).
Régebben nem igen vettem volna meg egy wc-papír minőségű, fotó nélküli szakácskönyvet, de hát változik az ember, úgyhogy a tartalom jobban izgatta a fantáziám, mintsem otthagyjam.:-) Receptet még nem próbáltam belőle, de ígéretesnek tűnnek a hozzávalók, miszerint fehér liszt alig fordul elő benne, annál inkább mindenféle gabona és különböző lisztfajták, sok olajos mag, aztán pl. hamis túrótorta tofuval, és még a ghí (tisztított vaj) elkészítésének receptjét is megtaláljuk benne!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...