2009. március 20., péntek

Megnyílt a VEGÁN VENDÉGLŐ - blog!

Ezennel örömmel közhírré tétetem, hogy megnyitotta kapuit a


Egy ideje már érlelődött bennem a gondolat, hogy a Vegán Karácsony sikerén felbuzdulva jó lenne egy gyűjtőoldal Húsvétra is. A Húsvét azonban magában olyan kis incifinci, ezért inkább párosítottuk egyéb témakörökkel is. Így született meg ez az oldal, ahova receptötleteket, tippeket gyűjtünk pl. születésnapi partikra, ünnepi ebédekhez, grillezéshez, piknikhez, svédasztalhoz. Mindezt persze vegán, azaz hús, tejtermék- és tojásmentes verzióban. Főként teljes kiőrlésű gabonák és finomítatlan édesítők felhasználásával, azaz reformosan egészséges verzióban.
Mindemellett olvashatóak lesznek pl. tippek arra vonatkozóan is, hogyan állítsunk össze egy vegán svédasztalt, vagy milyen menüsorral készüljünk egy-egy különlegesebb alkalomra.
Nem rejtett célunk ezzel a kezdeményezéssel, hogy bebizonyítsuk, igenis a vegán konyha rendkívül változatos és ízletes!

És hát szeretnénk akár a minket vendégül látók dolgát is megkönnyíteni azzal, hogy ízelítőt adjunk, mit lehet elénk tenni az asztalra, amikor felmerül a kérdés, "de hát akkor mit eszel???".:-)))
A gyűjteményt azok is sikerrel böngészhetik, akik tej- és/vagy tojásallergiás vendégeiknek szeretnének kínálni valami jó kis harapnivalót.


TÁRSSZERKESZTŐKET KERESÜNK!!

Egy többszerzős blogról lévén szó, további szerkesztőket keresünk!
A saját blog NEM feltétel, ez alkalommal bárki csatlakozhat, aki úgy érzi, hogy szeretné másokkal is megosztani bevált, ÁLLATI FEHÉRJE MENTES, egészséges receptjeit!
Ha szeretnél csatlakozni, írj nekem mailt: siccike kukac freemai pont hu
Kellemes böngészést mindenkinek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...