2010. augusztus 22., vasárnap

Gyertek velem TORNÁZNI és GYÓGYULNI!


A CANTIENICA® - programot Svájcban kezdtem tanulni immáron 10 évvel ezelőtt és jelenleg mindössze ketten tanítjuk Magyarországon édesanyámmal közösen.
3 év után ismét újrakezdem a korábbi munkámat, így szeptembertől személyesen is megismerkedhettek velem, ha bejelentkeztek hozzám tanfolyamra!;-)

Lesz CANTIENICA® - Medencetréning és az országban ugyancsak egyedülálló CANTIENICA® - Lábtréning!

A hétvégi tanfolyamok részleteiről ITT olvashattok!

Gyertek-gyertek, GYÓGYULJATOK!;-)

6 megjegyzés:

 1. Szia Judit,

  hol sikerült termet találnod? Hol tartod az órákat? Még nem találtam meg az órarendet a honlapodon.

  Köszi, Kriszti

  VálaszTörlés
 2. Szia Kriszti!
  Heti/napi órákat sajnos nem tudok tartani egyelőre a családi elfogalaltságok miatt.:-( A hétvégi tréningekhez az Aranytíz Kultúrházban találtam termet az Arany J. u.-ban.

  VálaszTörlés
 3. Szia Siccike!
  Bocs, nem igazán ide tartozik, de szeretném elkészíteni a tojásmentes amerikai palacsintádat, és még sosem sütöttem tojásmentes palit - kell valamire vigyázni vele? Esetleg könyebben szakad, vagy valami? Szerinted goffri-sütőben meg lehetne sütni? Köszi a segítséget, Zsófi

  VálaszTörlés
 4. Zsófi!
  Igazából csak annyi, hogy addig kell sütni az első oldalt, amíg kis buborékok lesznek rajta. Amúgy egyáltalán nem szakadós, mivel sokkal vastagabb a tésztája a mi hagyományos palacsintánknál, és teljesen sima palacsintasütőben/serpenyőben is sütheted, csak kisebb köröket kell folyatni belőle.

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm, már el is készült (csak egy sós verzió, hagymás), nagyon finom lett! Sokkal jobb így, a gyerekeknek is ízlett, eztán csak ez a verzió fut majd nálunk, nem a tojásos :-)!
  Zsófi

  VálaszTörlés
 6. Zsófi!
  Örülök, hogy sikerrel jártál!:-)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...