2012. február 23., csütörtök

Amikor a szülő az oltást nem szeretné a gyereknek...Egy kedves blogolvasóm küldte át nekem ezt a videót.  Közzéteszem itt a blogon is, hogy  minél többekhez eljusson! Elég hosszú, 40 perces, akit kifejezetten az oltáselutasítás jogi következménye érdekel, kb. a 09-19 perc közötti részt nézze! De ajánlott az egészet megnézni, mert döbbenetesen tanulságos! KATT a képre, hogy a videóhoz juss!


3 évvel ezelőtt már volt egy írásom a témával kapcsolatban. Nagyon nagy port kavart, azóta is sokan keresnek jó szándékkal, vagy kevésbé jó szándékkal:-) a témával kapcsolatban.

Most ismét aktuális nálunk a téma, mivel a 6 éves fiam újból kötelező oltás alá kerülne. Még nem kapta meg, mert 2 hónapja beteg gyakorlatilag. Meg 6 éve, a születése óta krónikus allergiás. Nálunk most már kezdődik az allergiaszezon, köhög folyamatosan, ödémás a szeme, stbstb.
Oltást alapból betegség utáni teljesen egészséges állapot + 2 hét után lehetne kapni. Nálunk az allergiaszezon alapból tavasztól kb. novemberig tart.

6 éve kezel(tet)jük homeopátiával az allergiák miatt, és sok eredményt értünk el.
Most viszont megint 4 (?) betegségre kombinált oltást kellene megkapnia! A gyerekorvos azt mondta "majd lesz max. most egy rosszabb évük az allergiával..."!

A 3 évvel ezelőtti tapasztalatok alapján ennél e bejegyzésnél nem engedélyeztem az olvasói megjegyzések hozzáadását!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...