2015. augusztus 2., vasárnap

A 8. blog-szülinap és LÉGYSZI SZAVAZZ RÁNK!:)

Hú, most látom csak milyen régen írtam ide a blogra... :)
Hát, nincs mit tagadni, amióta a gyerekeim is nagyobbak, azóta az iskola-óvoda, illetve a vállalkozásom fejlesztése a fő napi téma és nem annyira a gyeses időtöltéseim, mint a blogolás régen :P... átcsoportosultak a fókuszok...
Még mindig főként vegán módon étkezem, de a legtöbbször inkább a "Vegán Kihívás" Facebook oldalamon keresztül kommunikálok a kedves olvasókkal (felgyorsult minden és ott tényleg gyorsan lehet kommunikálni, ezt nincs mit tagadni... :)

Viszont most nem rég szembesültem azzal, hogy ilyenkor júliusban szoktuk ünnepelni a Vegagyerek blog szülinapját, és ez bizony idén már a 8.! :) (ki gondolta volna ezt 8 évvel ezelőtt az első bejegyzésnél... én biztosan nem! :))

És hát nem is kívánhatnék magamnak szebb blog-ünnepet, mint ahogy alakult... :)
Az éppen 9 éves Áron fiam (a Vegagyerek blog indulásának fő inspirátora anno 2 évesen... :) ugyanis úgy döntött, hogy szeretne indulni egy gyerek főző-videós versenyen.
És nagy-nagy örömömre - noha ő végül nem lett vega -, mégis az egyik kedvenc családi receptünket választotta elkészítéshez, az amarántos palacsintát. 

Most pedig én azzal a kéréssel fordulok a még meglévő kedves olvasóinkhoz, hogy LÉGYSZI-LÉGYSZI SZAVAZZATOK A VIDEÓNKRA! :) Nagyon sokat dolgoztunk a videóval és Áron nagyon szeretne nyerni! :)
ERRE A LINKRE kattintva az 'Áron süt-főz' videóra kell kattintani! HÁLÁS KÖSZÖNET!!U.i.: és azt megsúgom halkan, hogy köszönetképpen is, előkészületben van egy újabb bejegyzés nyári gyors vegán ebéd- és vacsora-ötletekkel! ;)

3 megjegyzés:

 1. Sok boldogságosat! :)

  Bosszantó, hogy csak facebook fiókkal rendelkezőknek lehet szavazni.
  Majd a férjem oldalán keresztül. Nekem nincs.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Bridge! :) És látom milyen rendesen írogatod még a blogod így 7 év után is! :) Gratula a Te blogszülinapodhoz is!

   Törlés
 2. Azóta a szavazás megvolt. Hajrá többiek, még elkél a segítség!
  Köszönöm én is. Hát izé, hogy rendesen... :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...