2013. február 26., kedd

2. NAP - A 30 NAPOS VEGÁN KIHÍVÁS


Reggeli: banánhabos - kókuszos amarántkása 

Ebéd: fekete babos - spenótos-paradicsomos tészta magokkal (a tegnapi maradékokból)

Vacsora (fent a képen): tepsiben sült zöldségek salátával, vagy friss csírákkal, esetleg savanyú káposztával

Ital: 2,5 liter szénsavmentes ásványvíz (nálam kb. 3 liter) + 1,5 liter zöld tea

MOZGÁS: 
- délután 1 óra intenzív rollerezés a gyerekekkel a tavaszi napsütésben:-) Nagyon jó volt!:-)
- 15 perc CANTIENICA-hasgyakorlatok:-)
- (és este tartottam 2 CANTIENICA-órát:-)

Tapasztalatok:
reggel úgy ébredtem, hogy nagyon nem voltam éhes, a reggelinek csak a felét ettem meg, a másik részét később tízóraira. Aztán ebéd előtt már mégis csak éhes lettem, ettem 1 narancsot:-)
Ebédnél alig voltam éhes, csak egy részét ettem meg a tésztának, viszont utána annyira nem éreztem topon magam közérzetileg, de a rollerezés után nagyon jól helyrebillentem lelkileg és testileg is egyaránt!:-) Délután már kicsit elkapott a kávé hiánya iránti vágy, úgyhogy megittam egy zabtejes gabonakávét, édesítés nélkül, és ettem hozzá 4 szem aszalt sárgabarackot:-). Uzsonnára egy kis salátát, amit amúgy sosem tennék, de mivel 17h-re mentem dolgozni, és tudtam, hogy akkor úgysem tudok enni, viszont tutira éhes leszek, és azt nagyon nem bírom általában, ezért most így tettem.:-)) Csak éhes lettem két órám között is, így lenyomtam egy banánt... Aztán 20.30h-re értem haza, és akkor ettem a tepsis zöldségekből egy kis tányérral. És 23h-kor még egy almát... Mert elég éhes voltam, és utálok éhesen aludni menni!:-)

- az a tapasztalásom ma is folytatódott, hogy amint elteltem, nem tudtam egy falattal sem többet enni!:-)
-  ma is szomjas voltam, de talán kicsivel kevesebbet, mint tegnap. A zöld teát ma kicsivel erősebbre csináltam (2 filter 1,5 liter vízhez), de így elég keserű volt...
- nem sikerült betartani, hogy 19h után ne egyek már semmit... Legközelebbre megpróbálok kitalálni vmi más megoldást, amikor este dolgozom.. Mondjuk uzsonnaidőben eszem a vacsorát..?!
- a kenyér és egyéb szénhidrátok annyira nem jártak a fejemben, de azért az elgondokodtatott, amikor az egyik esti órámon azt mondtam a "tenyér a földön" helyett, hogy "kenyér a földön"....:-))))

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...