2013. augusztus 20., kedd

Blogjáték sorsolás!:)


Éééés, a sorsolás megtörtént!:)
Először is hálásan köszönöm Nektek a kedves hozzászólásokat, igazán meghatódtam!:) Nagyon örülök neki, hogy sokan tudtak inspirálódni a blogon megjelent receptekből és bejegyzésekből!
Igazán büszkék lehettek Ti is Magatokra, hogy bevállaltátok a vegán receptek kipróbálását! Bízom benne, hogy továbbra is olvasni fogtok!:)

A www.random.org pedig győztesként 'KREAMANO' - t jelölte meg, így ő lesz a vegán süteményes könyv boldog tulajdonosa!:) Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ő ezt írta válaszként a kérdésre, hogy mi tetszik a legjobban a Vegagyerek blogban?

"Én azért gratulálok ehhez a bloghoz! Azért szeretem, mert fantasztikus. Egyrészt ösztönzött a vegán életmódra, most pedig az emelett való kitartásra. Rengeteg hasznos tanácsot és kitűnő, könnyen elkészíthető receptet olvastam itt, amelyek mondhatom 80-90%-át megfogadtam/megvalósítottam/elkészítettem sikeresen. A 30 napos vegán kihívás során nagyon jól éreztem magam, és külön köszönet, amiért rászoktattál a rendszeres étkezésre és a heti menü elkészítésére. :) Ezt a kommentet nem (csak :D ) a játék miatt írom, hanem mert tényleg szeretnék köszönetet mondani Neked és még jó sokáig olvasni a posztjaidat :)"

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...