2013. március 20., szerda

'Agyfényező golyók' aszalt gyümölcsökből, cukormentesen


Megjelent egy kedves régi blogtárs, Gréta legújabb vegán szakácskönyve, mely életmód- és szakácskönyv is egyben. Igényes kivitelezésű könyvről van szó, és bár a könyvet még nem láttam, de ahogy Gréta korábbi munkáit ismerem, biztosan a tartalom is ilyen!:-)
150 egyszerű, gyors és ínycsiklandó recept, megannyi életmód-, és táplálkozási tipp, hogy kívül-belül szép, egészséges és kiegyensúlyozott legyél! A gyönyörű, igényes, színes kötet vásárlói ajándékként egy e-book kiegészítést, valamint kötetenként egy félórás személyes életmód tanácsadást kapnak ajándékba
Gréta Konyhája Vegán Életmód-, és Szakácskönyv rendelhető az info@vipmedia.hu címen! 
2013. március 28-án kóstolóval egybekötött könyvbemutatón vehettek részt Budapesten!

Ez a recept már ebből a könyvből származik!

 Agyfényező golyók:
1 bögre darált dió
1 bögre kimagozott datolya (előző este beáztatva)
1 ek karob vagy kakaópor
1tk fahéj
2 ek kókuszreszelék (opcionális)
1 ek kókuszolaj(opcionális)
Egy aprítóba tesszük és és masszává darálunk. Kezünkkel golyókat formázunk


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...