2014. március 27., csütörtök

Fahéjas quinoa - kukoricapehely reggeli


Ismét egy sokadik variáció a reggelire.:) A variációk tárháza végtelen, nyugodtan kísérletezz saját kedved és ötleteid szerint is!;)
A száraz hozzávalók keverékét akár este is összekeverheted, és másnap reggel csak a gyümölcsöt és a növényi tejet kell hozzáadnod. Vagy készíthetsz szárazon egy nagyobb adagot, csatos üvegbe teszed, és akár 1-2 hétig többször is használhatsz belőle!

Fahéjas quinoa - kukoricapehely reggeli
Elkészítési idő: kb. 5 perc
Hozzávalók (2 főre):
60 g (para)dió, durvára vágva
60 g mazsola
125 g cukormentes kukoricapehely
20 g puffasztott quinoa
1 tk. őrölt fahéj
1 tk. őrölt vanília

növényi tej
szezongyümölcs

Keverd össze a hozzávalókat, és öntsd le tetszés szerinti cukormentes (!) növényi tejjel, szórd meg friss idénygyümölccsel!

Alapötlet: Attila Hildmann: Vegan for Youth

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...